Читати



Інтернет реклама УБС

Прекрасні рецепти: Вишневий торт без випічки

Зробити смачний солодкий десерт власними руками, та ще й без особливих витрат – це просто прекрасно!

vyshnevyy_tort

Для приготування вишневого торту без випічки нам потрібно:

  • 150 г бісквітного печива
  • 125 г вершкового масла
  • 300 г сирного сиру
  • 150 г натурального йогурту
  • 100 г вершків (11%)
  • 2 їдальня ложки лимонного соку
  • 1 пачка желатину (10 г)
  • 50 г цукру (кому не солодко, можна і більше)
  • Ванілін
  • Вишневе желе
  • Свіжа вишня

Печиво слід подрібнити в блендері на дрібну крихту. Вершкове масло розтопити і поєднати з крихтою печива. Дно рознімної форми (діаметром 26 см) вистелити папером для випічки, викласти масляну крихту, розрівняти і злегка притиснути долонями. Суміш масла і печива помістити в холодильник на 30-40 хвилин.

Желатин треба замочити у 100 г вершків, дати йому набрякнути. Через 20-30 хвилин поставити на водяну баню і помішувати, допоки желатин повністю не розчиниться. Зверніть увагу – не кип’ятити! Після цього залишити остигати.

Сирний сир змішати з йогуртом, цукром, лимонним соком і ваніліном. Додати в крем набряклий желатин, добре перемішати. Далі слід викласти крем на корж, розрівняти і поставити на 2 години в холодильник, щоб крем застиг.

Половинки вишень викласти на торт, залити теплим желе. Готовий торт необхідно прибрати в холодильник до повного застигання.

Смачного 🙂

    Коментарі:

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *



    Поділитись прекрасним
    Розповісти друзям
    Нове на сайті

    Інтернет реклама УБС