Читати




Інтернет реклама УБС

Кухня

Прекрасні рецепти: Салат “Квітучий кактус”

Не знаєте чим вразити близьку людину або гостей? Сьогодні ми запропонуємо приготувати вам дуже незвичний і неймовірно привабливий по оформленню салат “Квітучий кактус”! Салат цей надзвичайно легко приготувати, що є ще однією з його переваг.

kvituchyj_kaktus_10

Для приготування салату “Квітучий кактус” нам знадобиться:

Основні інгредієнти:

  • свинина (або телятина) варена – 250 гр
  • цибуля фіолетова солодка – 1 шт
  • квасоля червона (консервована) – 0,5 банки (близько 250 гр)
  • корнішони мариновані – 6 шт
  • яйце варене – 3 шт, один жовток на прикрасу
  • зелень кропу і петрушки (подрібнені) – 2 ст. ложки

Для заправки:

Прекрасні рецепти: Карпаччо з гов’ядини

У фільмах і серіалах (особливо наших північно-східних сусідів) часто у дорогих ресторанах можна у замовленні почути незвичну назву страви – карпаччо. Проте мало хто знає, щзо цей делікатес нескладно приготувати в домашніх умовах, необхідно лише заготувати необхідні продукти.

ce_carpaccio

Отож, що ж таке карпаччо? Карпаччо (італ. Carpaccio) – це страва з тонко нарізаних шматочків сирого м’яса, приправлених оливковою олією з оцтом і (або) лимонним соком. Традиційно подається як холодна страва або закуска. Необхідно відмітити, що сьогодні термін “карпаччо” може вживатися стосовно будь-якого тонко нарізаного сирого продукту харчування, включаючи м’ясо, рибу, морепродукти, гриби, фрукти, овочі і інше.

Страва була винайдена у… Читати повністю >>

Прекрасні рецепти: Секрети приготування млинців

На Масляницю багато молодих господинь можуть задатись питанням: як правильно готувати млинці, традиційну страву Масляної неділі? Раніше ми вже розповідали вам про швидке  і зручне приготування млинців, сьогодні наведемо ще один простий класичний рецепт та кілька важливих секретів приготування млинців.

mlynci_7

Для приготування 20 млинців (кількість, звісно, дещо умовна, адже ваша пательня може відрізнятись розмірами) нам знадобиться:

  • два яйця
  • 0,5 літра молока
  • склянка борошна
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. ложка цукру
  • сіль

Ось ми і підійшли до першого секрету – найкраще млинці готувати на молоці – тоді вони вийдуть ніжними, м’якими, придатними до можливого фарширування. Другим… Читати повністю >>

Прекрасні рецепти: Український червоний борщ

В сучасному інтернеті однією з характерних ознак справжньої дівчини-господині вважається її вміння варити борщ. І хоча борщ – це національна страва стародавнього Риму, де спеціально для нього вирощували багато капусти і буряка, – найкращий борщ – український. Саме з українською кухнею асоціюють сьогодні цю напрочуд смачну і поживну страву. Тому ми розлянемо рецепт приготування борщу з українськими національними рисами у рецепті. Отож, як приготувати борщ?

ukrainskyy_chervonyy_borsch

Загальні правила
Рецепти приготування різних борщів дещо відрізняються між собою, проте основа будь-якого борщу – правильно приготований бульйон. Найкращими бульйонами для борщу вважаються яловичий і свинний. Також для приготування борщу дуже важливою є окрема підготовка… Читати повністю >>

Як гарно викласти фрукти на тарілці

Оригінальний і екзотичний спосіб викладання фруктів на тарілці. Важливо також, що для цієї краси необхідно всього-навсього кілька бананів, ківі та мандарин. Впевнені – ваші гості будуть у захваті!

frukty

    Поділитись прекрасним
    Розповісти друзям
    Нове на сайті

    Інтернет реклама УБС
    Нові коментарі ВК